• Unitati Stomatologie Veterinara

    Indiferent cat de exigente sunt cerintele tale exista un unit dentar ce le satisface.

PLANMECA Compact i Touch Vet

Unitatea de tratament stomatologic veterinar adaptabila nevoilor tale

Ca medic dentist iti petreci in medie 25% din viata utilizand unitul dentar. E normal sa iti doresti sa fie comfortabil, placut, usor de utilizat si modern. Ok, si fiabil si ultra-performant. Si upgradabil. Bineinteles ca si estetic. Da, se poate si intuitiv si personalizabil...

...indiferent cat de multe si variate sunt cerintele tale exista un unit dentar ce le satisface. Suntem aici sa te ghidam spre alegerea unitului dentar potrivit.

Uniturile dentare PLANMECA sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor. In eventualitatea putin probabila a unor defectiuni tehnice echipa noastra de service iti sta la dispozitie prompt si prin tehnologii moderne pentru ca tu sa poti relua activitatea la potential maxim in cel mai scurt timp.

Scaune de Medic

Accentul pe ergonomie. Stim ca asta conteaza atunci cand petreci ore intregi in aceeasi pozitie de lucru.
Alege scaunul de medic potrivit stilului tau de lucru.

Scaunul LUMO

NU iti recomandam sa lucrezi ore la rand, dar daca totusi o faci, scaunul de medic Planmeca LUMO este partenerul de care ai nevoie. Conceput sa se muleze pe anatomia corpului, permite ajustarea si adaptarea nivelului si inclinarii spatarului, sezutului si inaltimii, pentru ergonomie maxima.

Planmeca OLO

este scaunul de medic tip sa ce mentine spatele in pozitia optima. Cu un design simplu care faciliteaza curatirea si dezinfectarea, inaltimea OLO este usor ajustabila prin maneta laterala. Cercul incomplet pentru suportul picioarelor permite apropierea de unitul dentar daca este nevoie.

© 2023 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.