Autoclav veterinar
MELAG VACUVET 23 B+

Zeci de ani de experienta si expertiza in controlul infectiei in clinicile medicale a dus la conceperea solutiei profesionale pentru sterilizarea cu abur la cel mai inalt nivel in clinicile veterinare. Autoclavul MELAG Vacuvet 23 B+ combina tehnologia durabila si ultra-avansata cu utilizarea facila.
 • FIABILITATE
  Cauti o solutie de sterilizare pentru clinici veterinare cu o durata de viata lunga? Alege autoclavul utilizat de peste 500000 clinici medicale din intreaga lume.
 • PERFORMANTA
  Cicluri de sterilizare scurte si uscare in vid ultra-eficienta asigura sterilizarea in siguranta a tuturor instrumentelor veterinare. Accesoriile autoclavului MELAG VACUVET permit incarcarea autoclavului cu pana la 5 kg de instrumente.
 • SIGURANTA
  Autoclavul MELAG Vacuvet 23 B+ monitorizeaza toti parametrii relevanti in procesul de sterilizare utilizand un microprocesor de inalta precizie pentru a asigura siguranta clinici tale la cel mai inalt nivel. Registrele programelor de sterilizare ofera siguranta legala si pot fi salvate pe card CF, transmise prin conexiunea in retea, sau printate.
 • FLEXIBILITATE
  Un autoclav – doua sisteme: avand un recipient pentru apa integrat si sistem de racire cu aer independent, autoclavul MELAG VACUVET 23 B+ devine complet independent de locatia unde este utilizat si usor de instalat. Utilizarea unei unitati suplimentare MELAG de tratare a apei asigura o sursa de apa complet automatizata ce va economisi timp.
Solicita Oferta de Pret

  © 2023 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.