Unituri Dentare Planmeca

Compact i Touch

Ergonomic, eficient si disponibil in nenumarate variante de configurare si o gama vasta de extra-optiuni, pentru a satisface cele mai variate preferinte. Asa cum vi-l doriti.

  • Unitul dentar Planmeca Compact i Touch ofera posibilitatea de a alege intre numeroase variante de distribuire a modulului medicului: cu firele balansate, cu firele coborate, modul lateral, carucior independent cu firele coborate.

  • Stalpul unitului Planmeca Compact i Touch poate fi atasat unitului sau montat in tavanul cabinetului.

  • Monitorul Planmeca alb LCD 17’’ ofera posibilitati excelente de exploatare a imagisticii dentare si ajuta esential comunicarea cu pacientul.

  • Activitatea unitului poate fi controlata digital si corelata cu activitatea clinici utilizand software-ul Romexic Cinic Management.

  • Unitul Planmeca Compact i Touch este disponibil intr-o gama larga de culori. Puteti de asemenea alege tipul de tapiterie, optand pentru comfortabila tapiterie Comfy sau pentru tapiteria de lux Ultra Relax.

Preturi – Uniturile dentare Planmeca ofera o gama larga de optiuni de configurare, iar preturile difera in functie de aceste optiuni. Pentru a va putea oferi un pret cat mai exact pentru unitul dentar Planmeca dorit, va invitam sa ne contactati pentru a va configura propriul unit dentar Planmeca si pentru detalii suplimentare.

© 2020 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.