Unituri Dentare Planmeca

Compact i Classic

Unitul dentar ideal pentru stomatologia generala imbina functionalitatea si calitatea caracteristica Planmeca la un pret accesibil tuturor.

  • Unitul este disponibil in varianta cu modulul medicului cu firele coborate sau cu firele balansate. Setarile pentru pozitia scaunului, suipatoare si instrumente se pot face cu usurinta utilizand tastatura de comanda a unitului.

  • Unitul este dotat cu o gama de piese de mana ce acopera nevoile practicii stomatologice standard, acestea incluzand micromotoare electrice integrate.

  • Optional, unitul Compact i Classic poate fi dotat cu lampa de fotopolimerizare, piesa de detartraj ultrsonic, camera intraorala si multe altele.

  • Activitatea unitului poate fi controlata digital si corelata cu activitatea clinici utilizand software-ul Romexic Cinic Management.

  • Unitul Planmeca Compact i Classic este disponibil intr-o gama larga de culori. Puteti de asemenea alege tipul de tapiterie, optand pentru comfortabila tapiterie Comfy sau pentru tapiteria de lux Ultra Relax.

Preturi – Uniturile dentare Planmeca ofera o gama larga de optiuni de configurare, iar preturile difera in functie de aceste optiuni. Pentru a va putea oferi un pret cat mai exact pentru unitul dentar Planmeca dorit, va invitam sa ne contactati pentru a va configura propriul unit dentar Planmeca si pentru detalii suplimentare.

© 2020 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.