Planmeca Sovereign Classic

Confortul suprem pentru tine si pacientul tau.

Varful de gama al uniturilor dentare Planmeca este rezultatul unui design inteligent si integrarii a numeroase functii si tehnologii ultra-avansate. Inteligent atat la exterior cat si in interior.

 • Posibilitatea de personalizare a setarilor fotoliului si pieselor de mana utilizand panoul de comanda touch-screen.

 • Flexibilitatea miscarilor fotoliului stomatologic Planmeca Sovereign, putand roti fotoliul, adapta pozitia tetierei, a spatarului si a sprijinului pentru picioare in functie de tratament si de preferinte.

 • Controlul infectiei reprezinta o prioritate pentru unitul dentar Planmeca Sovereign Classic, acesta oferind cele mai avansate tehnici de dezinfectie periodica sau continua.

 • Activitatea unitului poate fi controlata digital si corelata cu activitatea clinicii utilizand softul Romexic Cinic Management.

 • Disponibil intr-o gama larga de culori, in varianta comfortabila de tapiterie Comfy sau tapiteria faimoasa tapiterie cu memorie Ultra Relax specifica Planmeca.


  Cat costa?

  Uniturile dentare Planmeca ofera o gama larga de optiuni de configurare, astfel preturile difera in functie de aceste optiuni. Pentru iti putea oferi un pret cat mai exact pentru unitul dentar Planmeca dorit, te invitam sa ne contactatezi pentru a configura propriul unit dentar Planmeca si pentru detalii suplimentare.

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  © 2020 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.