• Masini de spalat instrumentar

    Masinile de spalat instrumente medicale. Solutia de curatare si dezinfectie termica automata pentru clinicile medicale.
Masinile de spalat instrumentar medical inovative MELAtherm 10 si MELAtherm 10 Evolution realizeaza o curatare superioara, dezinfectia si uscarea produselor medicale utilizate in clinici si centre de radiologie. Curatarea si dezinfectia automata asigura protectie mai buna pentru pacienti si echipa medicala si economia de timp si bani pentru reprocesarea instrumentelor.

MELAtherm 10 Evolution

MELAtherm 10

Ce este o masina de spalat instrumente / dezinfectant termic

Masina de spalat instrumente (denumita si dezinfectant termic) e folosita pentru curatarea si dezinfectia automata a instrumentelor din clinicile stomatologice, medicale, laboratoarelor de analize si centrelor de radiologie. Documentarea si monitorizarea eficienta a parametrilor procesului permite standardizarea si reproductibilitatea procesului de decontaminare. Dozarea automata a agentilor lichizi folositi (agent de curatare, neutralzator si agent de clatire) optimizeaza rezultatul de curatare si uscare, dar si consumul. Dezinfectarea instrumentarului se realizeaza utilizand apa fierbinte pentru o perioada de timp stabilita.

Caracteristicile unice ale masinilor de spalat instrumentar MELAG generaza siguranta si eficienta suplimentara in decontaminarea instrumentelor medicale.

Utilizand MELAtherm 10 si MELAtherm 10 Evolution beneficiezi de:

  • Uscare activa: Uscarea interioara si exterioara protejeaza instrumentele de coroziune si degradare.
  • Agenti de procesare integrati si dozare automata, evitandu-se astfel erorile de utilizare.
  • Documentare integrata: stocati datele proceselor de functionare utilizand un card CF si doua interfete de retea.

Beneficiaza la maxim de avantajele masinilor de spalat instrumente MELAtherm 10 utilizate impreuna cu agentii MEtherm si cosurile speciale de instrumente.


© 2024 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.