• Autoclave MELAG

    Fa cunostinta cu autoclavele Melag. Lider in domeniul sterilizarii pentru clinicile stomatologice din Europa si cu peste 500000 autoclave ce asigura instrumentar steril la nivel global.

Autoclave – esențiale pentru menținerea unui mediu steril

Autoclavele stomatologice reprezintă un echipament esențial pentru sterilizarea instrumentelor medicale care intră în contact cu pacienții. Folosirea unui aparat autoclav previne transmiterea infecțiilor și a bolilor contagioase în cadrul cabinetelor stomatologice, fiind extrem de eficient în distrugerea microorganismelor patogene, cum ar fi bacterii, viruși și spori fungici.

Descoperă mai mult

Autoclav în stomatologie – cum alegi modelul potrivit pentru clinica ta?

Alegerea unui autoclav stomatologic este o decizie destul de importantă. Trebuie să stabilești încă de la bun început care sunt nevoile cabinetului tău în ceea ce privește volumul de sterilizare și să alegi câteva opțiuni care corespund criteriilor tale – de la capacitate, la tip de sterilizare, dimensiuni, design etc. Optează pentru o marcă cunoscută, care oferă produse de calitate, fiabile.

Descoperă mai mult

Autoclavele clasa B asigura sterilizarea atat a instrumentelor ambalate, cat si a celor neambalate, indiferent de tipul si complexitatea acestora. Prin sterilizarea clasa B se ot steriliza nu doar instrumente solide si poroase, dar si corpuri goale complexe cu lumen ingust, cum ar fi piesele de mana de tipul turbinelor sau furtunelor fiziodispenserului, dar si endoscoape.

Autoclavele clasa B Melag destinate clinicilor utilizeaza aceeasi tehnologie avansata ca autoclavele mari din spitale. Toate autoclavele din gama Premium-Class, Pro-Class si Cliniclave utilizeaza protocolul de Sterilizare Clasa B.

Gama de autoclave Melag este variata si potrivita fiecarui tip de clinica, existand variante cu diferite volume, cu distilator de apa integrat sau separat, cu imprimanta de etichete si ecran touch-screen, si multe alte dotari ce imbina sterilizarea la cel mai inalt nivel cu tehnologia ultra-moderna si designul inovator.

Descopera gamele de autoclave pentru clinici medicale MELAG Premium-Class si Pro-Class:

Autoclave MELAG Premium-Class

Autoclave MELAG Pro & Prime Line

autoclave Melag Careclave

Autoclave MELAG Careclave

STERI HERO BEAUTY

Steri Hero Beauty


© 2024 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.