• Sterilizare

    Autoclave B+, masini de spalat instrumentar, sigilatoare de folii. Cele mai exigente standarde de sterilizare medicala sunt la dispozitia ta.
Oferim solutii complete pentru sterilizarea clinicilor medicale si centrelor de radiologie si consultanta pentru alegerea si implementarea solutiei optime pentru fiecare proiect in parte.

Autoclave

Fa cunostinta cu autoclavele Melag. Lider in domeniul sterilizarii pentru clinicile stomatologice din Europa si cu peste 500000 autoclave ce asigura instrumentar steril la nivel global. Autoclavele clasa B asigura sterilizarea atat a instrumentelor ambalate, cat si a celor neambalate, indiferent de tipul si complexitatea acestora. Prin sterilizarea clasa B se pot steriliza nu doar instrumente solide si poroase, dar si corpuri goale complexe cu lumen ingust, cum ar fi piesele de mana de tipul turbinelor sau furtunelor fiziodispenserului, dar si endoscoape.

Masini de spalat instrumentar

Masinile de spalat instrumentar medical inovative MELAtherm 10 si MELAtherm 10 Evolution realizeaza o curatare superioara, dezinfectia si uscarea produselor medicale utilizate in clinici si centre de radiologie. Curatarea si dezinfectia automata asigura protectie mai buna pentru pacienti si echipa medicala si economia de timp si bani pentru reprocesarea instrumentelor.

Sigilatoare de folii

Sigilatoarele de folii produse de MELAG sunt reprezentate de gama MELAseal si permit impachetarea si sigilarea pungilor / foliilor de sterilizare sigur si rapid. Sigilarea perfecta a foliilor de sterilizata poate fi verificata automat iar parametrii de sigilare pot fi monitorizati si stocati.

Pachete Sterilizare Dexellence

Stim, sunt multe aparate si variante. Inainte sa te pierzi in ele si sa intri in panica pentru ca nu stii ce sa alegi inspira adanc si arunca o privire mai jos. Am pregatit doua variante de pachete de sterilizare complete, ghidandu-ne dupa cele mai frecvent intalnite cerinte si nevoi ale clinicilor cu care am colaborat de-a lungul timpului.

Pachet Sterilizare Dexellence STANDARD

Autoclav Vacuklav 23 B+
Imprimanta pentru raport Sterilizare MELAprint 44
Distilator de apa MELAdest 65
Sigilator de pungi MELAseal 100

Pachet Sterilizare Dexellence PLUS

Autoclav MELAG Vacuklav 44 B+ Evolution
Imprimanta rapoarte de sterilizare si etichete pentru pungi MELAprint 60
Sistem pentru tratarea apei MELAdem 47
Sigilator de pungi MELAseal Pro
Acestea sunt cele mai frecvent vandute pachete, insa pot fi modificate si adaptate la cerintele fiecarei clinici. Contacteaza-ne pentru a configura pachetul de sterilizare potrivit clinicii tale.

© 2023 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.