Planmeca Compact iSim

Planmeca Compact iSim este o unitate de simulare dentară de ultimă generație și o parte esențială a conceptului de predare Planmeca. Oferă un mediu de lucru realist pentru studenții stomatologi și asigură o tranziție lină de la studiile preclinice la cele clinice. Designul modular al unității și varietatea mare de opțiuni o fac o soluție ideală pentru nevoile variate ale diferitelor medii educaționale. Cu instrumente digitale integrate, studenții vor învăța să stăpânească cel mai fluid flux de lucru în stomatologie.
Cu Planmeca Compact iSim, studenții stomatologi vor adopta ergonomia corectă de lucru și rutina de control a infecțiilor chiar de la începutul studiilor. Unitatea de simulare este aproape identică cu unitățile de îngrijire dentară Planmeca, ajutând studenții să treacă cu ușurință la munca clinică mai târziu.
  • Potrivit pentru toți utilizatorii
    Planmeca Compact iSim permite predarea stomatologiei atât cu două, cât și cu patru mâini. Gama largă de mișcare a trunchiului și a capului fantomă permite lucrul atât în ​​poziție așezată, cât și în picioare, asigurând poziții de lucru ergonomice pentru utilizatorii de toate dimensiunile. Unitatea simetrică oferă o ergonomie la fel de bună pentru utilizatorii dreptaci și stângaci. Unitatea poate fi echipată și cu funcții de endodonție și implantologie pentru utilizatorii mai avansați.

  • Design flexibil și modular
    Planmeca Compact iSim se potrivește în orice al clinică și poate fi configurat cu ușurință în funcție de diferitele nevoi și scopuri ale utilizatorului. Acest lucru oferă școlilor stomatologice libertatea de a-și proiecta zonele de predare așa cum doresc și de a utiliza diferite forme și dimensiuni ale suprafeței mesei în proiectarea clinicii. Unitatea este, de asemenea, ușor de instalat.

  • Unitatea de simulare Planmeca Compact iSim se bazează pe platforma tehnologică Planmeca Compact i, care poate fi actualizată cu ușurință cu noi caracteristici și funcționalități în orice moment. Acest lucru face ca unitatea să fie o investiție sigură pentru viitor.
Solicita oferta de pret
    SIMtoCARE