Mașină frezat PlanMILL 60s

Mașină de frezat în 5 axe destinată laboratoarelor

planmeca planmill 60s

Conceput special pentru nevoile laboratoarelor dentare și tehnicienilor, Planmeca PlanMill 60 S acceptă o gamă largă de indicații, de la restaurări dentare, coroane și punți de implant.

Unitatea cu 5 axe poate fi folosită și pentru a freza cu precizie bonturi, bare și cadre parțiale ale implantului personalizat.

Planmeca PlanMill 60 S poate fi folosit pentru frezarea discurilor, blocurilor și bonturilor de implant prefabricate din titan sau cobalt-crom. Unitatea de frezat este capabilă atât pentru prelucrarea umedă, cât și pentru cea uscată a diferitelor materiale, inclusiv dioxid de zirconiu, ceramică din sticlă, compozite și ceară.

Planmeca PlanMill 60 S acceptă o varietate de suporturi de materiale, care pot fi schimbate de către utilizator rapid și ușor, atunci când este necesar. Cu un suport semideschis, unitatea de frezat poate fi folosită pentru frezarea chiar și a celor mai solicitante restaurări pentru zona anterioară.

Unitatea de frezare Planmeca PlanMill 60 S este utilizată împreună cu un software Planmeca PlanCAM™ ușor de utilizat , care calculează traseele de frezare necesare pentru materialele și indicațiile selectate.

Solicita Oferta de Pret