• Compresoare DURR

Compresor DURR – inovație și eficiență cu o singură atingere

Stomatologia modernă profită din plin de progresele tehnologice actuale, iar compresorul dentar DURR este unul dintre echipamentele esențiale în această practică. Aceste dispozitive sunt foarte utile în activitatea curentă a unui cabinet stomatologic, fiind concepute pentru a furniza aer comprimat curat și uscat. Plasate în apropiere de uniturile dentare, medicul stomatolog le poate folosi cu ușurință, ori de câte ori este nevoie de aer comprimat pentru diverse proceduri.

Descoperă mai mult

Compresoare DURR – calitate și rezistență într-un singur instrument

Pe lângă cunoscutele sisteme CAD/CAM, pe care multe cabinete dentare deja le au în dotare, nu ar trebui să lipsească nici compresoarele stomatologice DURR. Brandul este renumit pentru atenția meticuloasă acordată detaliilor și selecției materialelor. Atât soluțiile silențioase DURR, cât și compresoarele dentare sunt o alegere de care orice medic va fi mai mult decât încântat.

Descoperă mai mult

Spiritul inovatiei, cu pasiune pentru detalii.

Durr Dental sta la baza solutiilor progresiste ce creeaza trenduri in medicina dentara de mai mult de 70 ani. In 1968, Durr Dental a facut posibila tratarea pacientilor in pozitie supina utilizand un sistem de aspiratie. Un an mai tarziu, Durr Dental a introdus pe piata primul compresor fara ulei pentru medicina dentara.

Sistemul de aer comprimat Durr Dental este lider de piata datorita performantelor excelente si calitatii aerului, iar medicii dentisti au incredere in ingeniozitatea si tehnologia Durr Dental, regasita in clinici din intreaga lume.

COMPRESOR DURR TORNADO 1 – SUPER SILENT

COMPRESOR DURR TORNADO 2 – SUPER SILENT

COMPRESOR DURR DUO

COMPRESOR DURR TRIO

COMPRESOR DURR QUATTRO

COMPRESOR DURR DUO TANDEM

COMPRESOR DURR DUO TANDEM MED

COMPRESOR DURR QUATTRO TANDEM

COMPRESOR DURR PRIMO

COMPRESOR DURR TORNADO 4 - SUPER SILENT