• Magazin stomatologic - dexellence.ro
  Bine ai venit in lumea tehnologiei stomatologice de varf

  Proiectul tau este urmatorul cel mai bun proiect al nostru.

 • Echipament cabinet stomatologic, tehnologie Planmeca ProMax 3D - dexellence.ro
  Planmeca ProMax 3D

  Cea mai avansata tehnologie imagistica 3D pentru sfera maxilo-faciala.

 • Echipamente cabinet stomatologic, Microscop Carl Zeiss - dexellence.ro
  Microscopul optic Carl Zeiss OPMI pico

  Vizualizeaza detaliile ascunse ale campului de lucru utilizand sisteme optice de cea mai inalta calitate.

 • Aparatura stomatologie, Sterilizare cu Autoclave Melag - dexellence.ro
  Autoclave Melag

  Lider in aparatura de sterilizare pentru clinici stomatologice in Europa

Echipamente stomatologice

Distribuitor oficial in Romania

Echipamente stomatologice – aparatura premium pe care orice cabinet o necesită

Bine ați venit pe site-ul Dexellence.ro, dedicat echipamentelor pentru cabinetul stomatologic! Suntem mândri să îți prezentăm gama noastră extinsă de produse de calitate superioară, menite să îi ajute pe medicii stomatologi în furnizarea celor mai bune servicii medicale posibile.

De la scaunele de tratament la instrumentele chirurgicale și dispozitivele de imagistică, îți oferim toată aparatura de stomatologie de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți cabinetul și pentru a le oferi pacienților tăi o experiență confortabilă.

În domeniul stomatologiei, calitatea echipamentelor este esențială pentru furnizarea unor servicii de înaltă calitate și pentru a-i satisface pe pacienți. De aceea, ne străduim să aducem pe piață numai aparatură medicală de stomatologie fiabilă și eficientă, provenită de la producători de încredere din întreaga lume. Suntem atenți la cele mai mici detalii, astfel încât fiecare echipament oferit de noi să atingă la cel mai înalt standard de calitate.

De la clinici boutique cu un unit dentar la mega-clinici complexe.
Din 2013 suntem pregatiti si entuziasmati de proiectul tau, indiferent de amploarea lui.

Magazin echipamente stomatologice – locul în care vei găsi toate elementele din dotarea cabinetului tău


Indiferent de necesitățile tale, magazinul stomatologic online Dexellence.ro este aici pentru a-ți furniza echipamentele potrivite. Gama noastră de produse include scaune stomatologice premium, instrumente, consumabile si echipamente de sterilizare, potrivite pentru a identifica cele mai fine modificări ale cavității orale.

Nu suntem doar un magazin online de echipamente stomatologice premium. Suntem aici pentru a-ți oferi și suportul de care ai nevoie pentru a face cele mai bune alegeri pentru cabinet. Consultanții noștri îți stau la dispoziție pentru a-ți răspunde la întrebări și pentru a te ghida în alegerea echipamentelor potrivite. În plus, oferim suport tehnic pentru a te asigura că echipamentele alese funcționează în parametrii optimi.

Alege cu încredere produse de pe Dexellence.ro și te vei putea bucura atât de aparatură medicală veterinară de înaltă calitate, cât și de cele mai utile dotări stomatologice care îți vor permite să realizezi tratamente de succes.


Echipamente cabinet stomatologic

Peste 200 de clinici stomatologice si centre de radiologie dentara planificate, dotate sau deservite de Dexellence.
Clinici colaboratoare - dexellence.ro
Clinici stomatologice colaboratoare - dexellence.ro

Echipamente stomatologice - Gama variata de produse premium

Ne preocupa educatia antreprenoriala a unitatilor stomatologice cu care colaboram
Ne dorim parteneri informati corect si complet legat de achizitia si intretinerea aparaturii stomatologice si contribuim activ la promovarea educatiei extra-medicale a personalului implicat in deschiderea si functionarea clinicilor stomatologice si centrelor de radiologie dentara
Suntem certificati de principalele autoritati de specialitate din Romania:
Echipamente si aparatura medicala stomatologica, Certificari - dexellence.ro
Echipamentele premium PLANMECA, DURR DENTAL, MELAG si ZEISS disponibile cu pret redus in cadrul promotiilor limitate.

Ce spun partenerii nostri
 • Magazin stomatologic si aparatura online - dexellence.ro
  Katerina Orovchanec,
  Area Export Manager Central & Eastern Europe, Planmeca Oy, Finland
“Many happy and satisfied dentists, many state-of-the-art dental clinics and dental imaging centers, all over Romania, equipped with the latest Planmeca digital solutions and integrated in the Design Dental Clinic concept of our partner Dexellence, motivate and guide us on our continuous path from vision to excellence. It is a pleasure collaborating with such a professional, modern, future oriented team as Dexellence and sharing a common mission for better patient care through innovation.
We are very much excited and we are looking forward to continue our digital dentistry journey on the Romanian market, together with our partner Dexellence, in the years to come!”
 • Echipamente stomatologice si aparatura, Abonamente premium - dexellence.ro
  Prioritate la interventii, ore de service gratuite, reduceri la piese de schimb, revizii si consumabile. Descopera beneficiile abonamentelor de service premium Dexellence Silver si Dexellence Gold pentru clinici stomatologice
Ce spun clientii nostri
Magazin stomatologic si aparatura, recenzii de la clienti - dexellence.ro

“Va multumesc pentru tot suportul si pentru rabdarea de a asculta ideile mele, apreciez profesionalismul si prietenia voastra. Sper sa nu mai fie cazul sa construiesc alta clinica, dar daca va fi cu siguranta cu Dexellence vreau sa lucrez.”

Dr. Sebastian Miclea, Director Medical PREMIUM DENTAL, Arad

Magazin stomatologic cu aparatura si echipamente, recenzie colaboratori - dexellence.ro

“Colaborarea noastra cu Dexellence a inceput acum 5 ani cand i-am ales pentru dotarea unei mici clinici gandita de la zero, am avut sprinjin neconditionat de la intreaga echipa inca de la planul de constructie; 3 ani mai tarziu la extinderea acestei clinici nu am stat pe ganduri in a dota intreaga clinica tot cu echipamentele furnizate de ei, inteligente, moderne, fiabile si ultraperfomante. Am primit ajutor atat la design, cat si suport pentru orice inseamna consultanta. Uniturile dentare, compresoare, pompe de aspiratie, autoclave, scanner intraoral, aparatura pentru imagistica dentara sunt cateva dintre echipamentele dentare cumparate exclusiv de la Dexellence, le recomand cu toata inima si va pot spune ca de 5 ani nu am avut probleme tehnice ce nu au putut fi rezolvate, multe dintre ele de la distanta sau intr-un timp foarte scurt; calitatea echipamentelor este de necontestat.”

Dr. Denisa Tutunaru, Manager EDENT, Tulcea
De la Arad la Sighetu Marmatiei. De la Suceava la Tulcea. Indiferent unde in tara este proiectul tau, e in aria noastra de lucru.