Planmeca ProX

Aparatul de radiologie intraorală cu poziționare și manevrare simplă, ideal pentru orice clinică stomatologică. Planmeca ProX este conceput pentru a face radiologia intraorală mai ușoara și mai sigură. Poziționare rapidă și exactă, captarea imediată a imaginii și radiografii de calitate extraordinară cu rezoluție înaltă. Rezultate perfecte, pe loc.
  • Aparatul de radiologie intraorală Planmeca ProX ofera optiuni versatile de instalare, poate fi montat pe perete in numeroase pozitii, pe stand mobil cu roti sau integrat la unul dintre uniturile dentare Planmeca.
  • Se poate utiliza cu filme radiologice clasice, cu senzori digitali (Planmeca ProSensor) sau cu scanner si placute cu fosfor (Planmeca ProScanner 2.0).
  • Utilizare rapida si usoara, avand un design practic, setari pre-programate pentru diverse tipuri de radiografii si zone anatomice si telecomanda pentru declansare si setare la distanta.
  • Parametrii aparatului de radiologie intraorală Planmeca ProX pot fi ajustati manual sau automat în funcție de programul de expunere ales.
© 2020 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.