• Service

    Aparatura medicala distribuita de Dexellence beneficiaza de suport tehnic premium. Suntem prestatori oficiali de service pentru aparatura medicala PLANMECA, DURR DENTAL si MELAG.

Service Dexellence

Tehnicienii nostri de aparatura medicala au participat la numeroase training-uri la sediile PLANMECA (Finlanda), DURR DENTAL (Stuttgart, Germania) si MELAG (Berlin, Germania), fiind certificati si in legatura directa cu departamentele tehnice ale producatorilor. Suntem pregatiti sa rezolvam prompt si prin cele mai moderne metode problemele tehnice pe care le intampinati in clinica stomatologica sau centrul de radiologie dentara.

Mentenanta si Revizie

Dexellence recomanda si pune la dispozitie serviciile de MENTENANTA PERIODICA (REVIZIE) pentru toate aparatele medicale PLANMECA, DURR DENTAL si MELAG. Aceasta se va realiza in stricta concordanta cu recomandarile producatorului, utilizand kit-urile originale de mentenanta anuala special destinate fiecarui aparat. In cadrul mentenantei periodice se vor inlocui obligatoriu consumabile de tipul garniturilor / plasticelor incluse in kittul de mentenanta, se va verifica starea de functionare a aparatelor si se a face un raport tehnic ce mentioneaza eventualele probleme identificate, solutiile recomandate si costul aferent.

Prin realizarea mentenantei periodice asigurati functionarea in conditii optime a aparaturii si preveniti sau reduceti la minim posibilitatea aparitiei de defectiuni tehnice ce va vor intrerupe activitatea.

Interventie

In cazul in care totusi aveti o problema tehnica suntem aici pentru a o rezolva, prin INTERVENTIE in cel mai scurt timp posibil, in functie de disponibilitate si categoria de service in care va incadrati.

Pentru orice problema tehnica a aparaturii PLANMECA, DURR DENTAL sau MELAG puteti contacta direct departamentul nostru de service la: service@dexellence.ro sau 0753143787.

  • Servicii si Abonamente

Pentru clinicile si centrele de radiologie ce doresc sa beneficieze de pachete de service preferential si cu prioritate Dexellence, va punem la dispozitie trei variante abonamente de service PREMIUM pentru aparatura medicala.

Descopera beneficiile abonamentelor de service premium Dexellence Basic, Dexellence Silver si Dexellence Gold pentru clinici stomatologice.

*Pachetele sunt valabile pentru 1 sediu/clinica
*Pentru clinici cu mai mult de 5 cabinete/locatie sau cu mai multe sedii va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata de service
*Valabilitatea abonamentelor incepe de la data mentionata in contractul de service
*Se recomanda revizia anuala a tuturor aparatelor medicale (obligatoriu pe perioada garantiei). Buletinele radiologice anuale si reviziile autoclavelor sunt obligatorii conform reglementarilor DSP si CNCAN.
**Necesita obligatoriu realizarea REVIZIEI ANUALE

Prioritate la interventii, ore de service gratuite, reduceri la piese de schimb, revizii si consumabile.

Vreau abonament service

Pentru probleme tehnice urgente ne poti contacta la:
 service@dexellence.ro
 : +40 753 143 787


© 2024 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.