Planmeca ProOne

Planmeca ProOne este aparatul complet de radiologie panoramica, creat cu gandul la simplicitate. Detinand inovatii de ultima ora, combina capacitatile diagnostice complexe si o calitate extraordinara a imaginii intr-un aparat compact, usor de folosit.

Pozitionare facila a pacientului

Pozitionarea deschisa a pacientului si accesul lateralreduc erorile cauzate de pozitionarea incorecta permitandu-va sa monitorizati permanent pacientul din fata si din lateral. Pozitionarea este asistata de sistemul nostru cu fascicul cu triplu laser, care indica punctele anatomice corecte pentru pozitionare. Accesul lateral permite realizarea de imagini pentru orice tip de pacient, inclusiv pentru cei cu scaun cu rotile.

Programe specializate pentru imagistica optima

Planmeca ProOne va ofera o gama variata de programe de imagistica pentru nevoi radiologice diverse. Astfel puteti alege dintre programele panoramice de baza (imagine panoramica standard, imagine laterala a ATM, imagine panoramica a ATM, Bitewing, Segementare orizontala sau verticala pentru imaginile panoramice si imagine panoramica a sinusurilor) sau programele panoramice avansate (Imagine Panoramica Interproximala, Panoramica Ortogonala – pentru parodontologie, Panoramica Laterala pentru ATM, Imagine Laterala multi-unghi pentru ATM, Sectiuni transversale, Imagine laterala non-rotationala a sinusului), putand opta pentru modul “Child” pentru a reduce doza de radiatii la oricare dintre programele alese.

Setarea “Child Mode”

In modulul “Child”, zona de imagistica si valorile de expunere sunt reduse la toate programele si fasciculul central de radiatii este micsorat pentru programul panoramic. Astfel doza de radiatii este redusa remarcabil.

Autofocus – pentru imagini panoramice perfecte de fiecare data

Caracteristica unica “Autofocus” permite pozitionarea automata a gfascicului central de radiatii utilizand o scanare cu doza redusa de radiatii a incisivilor centrali ai pacientului. Sunt utilizate repere din anatomia pacientului pentru a calcula pozitionarea optima, astfel reusindu-se pozitionarea fara greseli a p[acientului si reducand nevoia de a realiza expuneri suplimentare. Astfel rezultatul este o imagine panoramica perfecta de fiecare data.
© 2020 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.