• Radiologia dentară PLANMECA

    Realizarea, prelucrarea și stocarea de radiografii dentare de mare precizie la îndemâna tuturor.

Cele mai noi tehnologii în domeniul radiologiei dentare sunt acum accesibile, ușor de utilizat în orice clinică stomatologică și cu rezultate perfecte. Planmeca, lider în aparatura de radiologie dentara, oferă soluții complet digitalizate pentru o practică stomatologică sigură și ușoară în fiecare zi. Alege aparatura de radiologie intraorală potrivită nevoilor tale.

aparatura radiologie dentara - planmeca pro x

Planmeca ProX

Aparatură radiologie dentară

Planmeca ProSensor

Senzori digitali

Planmeca ProScanner 2.0

Scanner si placute cu fosfor

Vista Scan Mini Easy 2.0

Scanner si placute cu fosfor

Cine are nevoie de radiologie intraorala?

Orice clinica stomatologica ce respecta protocoalele de lucru pentru manoperele dentare si doreste rezultate optime ale tratamentelor are nevoie de un aparat de radiologie intraorala.

Un tratament de canal nu se poate realiza corect fara realizarea a cel putin 2 radiografii intraorale (pre si post obturare). Pentru tratamentele parodontale, evaluarea gradului de afectare parodontala a unui dinte necesita radiografii intraorale. Numeroase manopere de chirurgie dento-alveolara beneficiaza de pe urma radiografiilor intraorale. In multe cazuri, necesitatea unei radiografii intraorale duce la amanarea tratamentului stomatologic. Dar de ce sa amanati tratamentul pana cand pacientul ajunge la un centru de radiologie dentara, cand puteti realiza aceste radiografii simple chiar in cabinetul dumneavoastra, imediat? Radiografiile intraorale reprezinta standardul de aur pentru realizarea multor tratamente stomatologice corecte, iar stocarea digitala a acestor radiografii este un mod usor si sigur de a pastra un istoric al fiecarui pacient.


© 2023 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.