• Radiologie 3D CBCT

    Tehnologia radiografiilor 3D CBCT de top accesibila si usor de utilizat pentru clinici stomatologice si centre de radiologie.
Un singur aparat poate satisface toate cerintele tale de radiologie dentara. Planmeca ProMax 3D si Planmeca Viso sunt aparate CBCT 3-in-1: 3 tipuri de scanari 3D (scanarea CBCT a paientului, scanarea modelului si realizarea de fotografii faciale 3D), imagini panoramice 2D, radiografii bite-wing extraorale si imagini cefalometrice. Afla mai multe despre cele doua game de aparate CBCT produse de PLANMECA, lider in radiologia dentara, si alege volumul potrivit.

CBCT Planmeca ProMax 3D

CBCT Planmeca Viso

Compară aparatele CBCT Planmeca

Tehnologie radiologică avansată:

Rezoluție și doză de radiații ideale pentru pacient, conform principiuli ALARA (As Low As Reasonably Achievable). Dimensiune și localizare optimă a volumului de imagini în funcție de necesitatea clinică. Protocoale speciale de imagistică pentru uzul medicilor dentiști și al specialiștilor ORL.

3x3D

Ce inseamnă? Poți realiza 3 tipuri de scanări tridimensionale: scanarea pacientului, scanarea modelului și fotografie facială digitală 3D, astfel vei obține imaginea virtuală 3D a pacientului.

Utilizare fără efort:

Poziționarea ușoară a pacientului și confort fără egal. Aparate radiologice cu adevărat all-in-one, ce realizează nu doar imagistică 3D, ci și imagini panoramice 2D și imagini cefalometrice. Ușor și rapid de utilizat. Beneficiază de software-ul Planmeca Romexis® pentru maximizarea informațiilor 3D obținute, software-ul fiind disponibil pentru Mac OS și Windows.

© 2023 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.