• Aparatură de radiologie dentară PLANMECA

  Intreaga gama de imagistica maxilo-faciala pentru proiectul tau, de la clinici stomatologice mici si mai mari, pana la centre de radiologie.
Lider de piata in radiologia orala in cele mai multe tari, PLANMECA produce intreaga gama de aparatura radiologica pentru sfera maxilo-faciala, de la aparate de radiologie intraorala pana la CBCT-uri de mare volum. Aparatele PLANMECA utilizeaza cea mai inalta tehnologie si un software complex si complet, folosind cantitatea minima de radiatii, optimizata pacientului si tipului de imagine.

Radiologie intraorală

Radiologie 2D panoramica

Radiologie 3D CBCT

Radiografie intraorală

Radiografiile intraorale sunt indispensabile pentru orice clinica stomatologica sau centru de radiologie, indiferent de amploarea activitatii. Senzorii digitali sau placutele cu fosfor sunt usor de utilizat si igienizat si realizeaza radiografii intraorale (retroalveolare) cu rezolutie ridicata. Cantitatea de radiatii utilizata este redusa la minim, putandu-se folosi si modul de operare “Child Mode”, dedicat radiografiilor pentru copii, cu doza minima posibila de radiatii.

Radiografie panoramica

Radiografiile panoramice ofera o imagine de ansamblu asupra dintilor, maxilarelor si articulatiilor temporo-mandibulare, fiind utilizate atat in clinicile stomatologice, cat si in centre de radiologie orala. Aparatele de radiologie panoramica PLANMECA sunt intuitive, usor de utilizat si upgradabile la CBCT, realizand radiografii panoramice de calitate remarcabila cu doza minima de radiatii. Aparatele de radiologie panoramica PLANMECA sunt disponibile in 2 variante: ProOne – acopera nevoile de baza de radiografii panoramice si ProMax 2D – aparatele de radiografii 2D avansate ce pot realiza diverse tipuri de imagini 2D, pot fi dotate cu cefalometru si pot fi upgradate la 3D doar prin schimbarea senzorului.

Planmeca ProOne

Planmeca ProMax 2D

Radiografie 3D

Radiografiile 3D (CBCT-urile) au devenit o componenta obligatorie pentru numeroase manopere stomatologice. Aparatele pentru radiografii 3D (CBCT) sunt utilizate atat in clinici stomatologice, cat si in centrele de radiologie orala. PLANMECA este unul dintre pionierii tehnologiei CBCT, brevetand numeroase module si optiuni pentru imagistica 3D, cum ar fi fotografiile faciale 3D (ProFace) si scanarea in timp real a miscarilor mandibulare (4D Jaw Motion). Cele 2 game de aparate 3D PLANMECA ProMax 3D si VISO acopera integral cele mai variate cerinte de imagistica in sfera maxilo-faciala, de la volume mici cu rezolutie inalta pentru endodontie pana la volumele mari ce include intregul craniu si gatul.

Planmeca ProMax 3D

Planmeca VISO

Autorizari

Amplasarea aparatelor de radiologie in Romania se face exclusiv in spatii special amenajate, ce respecta dimensiunea minima, documentarea si pregatirile de radioprotectie solicitate de autoritati. Suna complicat? Nu va fi. Odata cu achizitia unui aparat de radiologie PLANMECA iti oferim consultanta cu ajutorul unui expert in radioprotectie pentru pregatirea spatiului si realizarea documentatie pentru autorizare CNCAN. Cu alte cuvinte, te indrumam din etapa de planificare pana la momentul in care faci prima radiografie, si ulterior oricand ai nevoie de noi.

Traininguri

Utilizarea aparatelor de radiologie PLANMECA este simpla, intuitiva, insa cu cat aparatul este mai complex cu atat personalul ce il utilizeaza va avea nevoie de instruire speciala si continua. De asemenea, software-ul de radiologie Romexis, singurul soft ce inglobeaza toate modulele din practica stomatologica, este upgradat si dezvoltat permanent. Pentru a fi sigur ca beneficiezi la maxim de tehnologia imagistica PLANMECA iti punem la dispozitie tutoriale, webinaruri, training-uri la sediul tau sau direct la centrul de training PLANMECA din Helsinki, Finlanda.
 • Radiologia dentară PLANMECA

  Realizarea, prelucrarea și stocarea de radiografii dentare de mare precizie la îndemâna tuturor.

Cele mai noi tehnologii în domeniul radiologiei dentare sunt acum accesibile, ușor de utilizat în orice clinică stomatologică și cu rezultate perfecte. Planmeca, lider în aparatura de radiologie dentara, oferă soluții complet digitalizate pentru o practică stomatologică sigură și ușoară în fiecare zi. Alege aparatura de radiologie intraorală potrivită nevoilor tale.

aparatura radiologie dentara - planmeca pro x

Planmeca ProX

Aparatură radiologie dentară

Planmeca ProSensor

Senzori digitali

Planmeca ProScanner 2.0

Scanner si placute cu fosfor

Vista Scan Mini Easy 2.0

Scanner si placute cu fosfor

Cine are nevoie de radiologie intraorala?

Orice clinica stomatologica ce respecta protocoalele de lucru pentru manoperele dentare si doreste rezultate optime ale tratamentelor are nevoie de un aparat de radiologie intraorala.

Un tratament de canal nu se poate realiza corect fara realizarea a cel putin 2 radiografii intraorale (pre si post obturare). Pentru tratamentele parodontale, evaluarea gradului de afectare parodontala a unui dinte necesita radiografii intraorale. Numeroase manopere de chirurgie dento-alveolara beneficiaza de pe urma radiografiilor intraorale. In multe cazuri, necesitatea unei radiografii intraorale duce la amanarea tratamentului stomatologic. Dar de ce sa amanati tratamentul pana cand pacientul ajunge la un centru de radiologie dentara, cand puteti realiza aceste radiografii simple chiar in cabinetul dumneavoastra, imediat? Radiografiile intraorale reprezinta standardul de aur pentru realizarea multor tratamente stomatologice corecte, iar stocarea digitala a acestor radiografii este un mod usor si sigur de a pastra un istoric al fiecarui pacient.

 • Aparatura de radiologie panoramică PLANMECA

  Radiografiile panoramice și teleradiografiile nu au fost niciodată mai clare, mai rapide și mai simplu de realizat.
Faceti cunostinta cu gama de aparatura revolutionara de radiologie extraorala 2D Planmeca.Cele mai avansate si versatile echipamente si software-uri de radiologie dentara au fost concepute pentru a raspunde nevoilor complexe de imagistica din clinica dumneavoastra. Radiografiile panoramice si teleradiografiile nu au fost niciodata mai clare, mai rapide si mai simplu de realizat.

Planmeca ProMax 2D

Planmeca ProOne

Planmeca ProCeph

Compară aparatele CBCT Planmeca

Imagine panoramica perfecta – de fiecare data

Imaginati-va ca aparatul dumneavoastra de radiologie ar putea recunoaste anatomia pacientului. Caracteristica Autofocus disponibila pentru toate aparatele de radiologie panoramica pozitioneaza automat fasciculul de radiatii central, utilizand o imagine de scanare a incisivilor centrali cu doza redusa de radiatii.

Utilizeaza repere din anatomia pacientului pentru a calcula automat pozitionarea optima, favorizand astfel pozitionarea fara erori a pacientului si reducand considerabil nevoia de a reface expunerea. Rezultatul este o imagine panoramica perfecta.

Simplu de utilizat

Panoul de comanda cu interfata grafica de utilizare clara si directa va ghideaza cu usurinta pentru realizarea expunerilor dorite. Pozitionarile si valorile de expunere pre-programate pentru diverse tipuri de imagini si pacienti va ajuta sa obtineti imagini specializate si sa economisiti timp.

Pozitionare deschisa a pacientului

 • Pozitionarea pacientului se face fara effort datorita design-ului “open-face” (fata descoperita)
 • Pozitionarea corecta a pacientului manual sau utilizand Autofocus
 • Evitati senzatiile de claustrofobie
 • Puteti realiza cu usurinta scanari si pentru pacientii in scaun cu rotile
 • Lucrati avand mereu fata pacientului in campul vizual
 • Puteti face ajustari fine utilizand laserele sau joystick-ul de pozitionare
 • Radiologie 3D CBCT

  Tehnologia radiografiilor 3D CBCT de top accesibila si usor de utilizat pentru clinici stomatologice si centre de radiologie.
Un singur aparat poate satisface toate cerintele tale de radiologie dentara. Planmeca ProMax 3D si Planmeca Viso sunt aparate CBCT 3-in-1: 3 tipuri de scanari 3D (scanarea CBCT a paientului, scanarea modelului si realizarea de fotografii faciale 3D), imagini panoramice 2D, radiografii bite-wing extraorale si imagini cefalometrice. Afla mai multe despre cele doua game de aparate CBCT produse de PLANMECA, lider in radiologia dentara, si alege volumul potrivit.

CBCT Planmeca ProMax 3D

CBCT Planmeca Viso

Compară aparatele CBCT Planmeca

Tehnologie radiologică avansată:

Rezoluție și doză de radiații ideale pentru pacient, conform principiuli ALARA (As Low As Reasonably Achievable). Dimensiune și localizare optimă a volumului de imagini în funcție de necesitatea clinică. Protocoale speciale de imagistică pentru uzul medicilor dentiști și al specialiștilor ORL.

3x3D

Ce inseamnă? Poți realiza 3 tipuri de scanări tridimensionale: scanarea pacientului, scanarea modelului și fotografie facială digitală 3D, astfel vei obține imaginea virtuală 3D a pacientului.

Utilizare fără efort:

Poziționarea ușoară a pacientului și confort fără egal. Aparate radiologice cu adevărat all-in-one, ce realizează nu doar imagistică 3D, ci și imagini panoramice 2D și imagini cefalometrice. Ușor și rapid de utilizat. Beneficiază de software-ul Planmeca Romexis® pentru maximizarea informațiilor 3D obținute, software-ul fiind disponibil pentru Mac OS și Windows.

© 2023 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.