• Antreprenoriat in stomatologie sau radiologie dentara

    Gaseste solutia potrivita pentru finantarea clinicii stomatologice sau centrului tau de radiologie dentara.

Deschiderea
unei clinici
stomatologice

Stim. Deschiderea unei clinici stomatologice presupune un efort considerabil, atat financiar, cat si din punct de vedere al timpului si solicitarii fizice si emotionale. Fiecare pas trebuie planificat si calculat, astfel incat rezultatul sa fie functional pe o perioada cat mai lunga. Investitia intr-o aparatura performanta, de calitate, este unul dintre elementele care asigura succesul pe termen lung al unei astfel de afaceri.

Stim si ca echipamentele performante presupun costuri importante. Lucram cu cele mai performante echipamente stomatologice, si vrem ca toti medicii dentisti sa aiba acces la acestea. Va punem la dispozitie diverse solutii de finantare – fonduri europene, programe guvernamentale de tipul Start-up Nation, credite bancare sau leasing. Personalizate pentru fiecare tip de clinica stomatologica sau centru de radiologie dentara.

Alege varianta de finantare potrivita pentru afacerea ta

Credite bancare si leasing pentru clinici stomatologice si centre de radiologie dentara

Suntem in contact cu numeroase institutii bancare pentru a iti ofera variante diverse de creditare pentru aparatura stomatologica. Ii poti contacta direct, mentionand ca esti client Dexellence:

Nu esti sigur?

Povesteste-ne despre proiectul tau si te ghidam spre solutia optima de finantare.

© 2023 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.