• Educatie si Media

    Ne preocupa educatia antreprenoriala a unitatilor stomatologice cu care colaboram.

Educatia inseamna progres

Ne aducem contributia la educatia echipelor clinicilor stomatologice si centrelor de radiologie dentara prin cursuri si materiale informative ce ne dorim sa imbunatateasca performanta clinica, tehnica si financiara a afacerilor din domeniul stomatologic

01

Cat de simplu e sa deschizi o clinica stomatologica in secolul 21? Hai sa parcurgem impreuna pasii in deschiderea clinicii tale stomatologice.


02

Știai că un medic dentist petrece in medie 80 zile/an folosind unitul dentar? Exact! Aproape la fel de mult timp cat petreci dormind. Nu suntem experti in somn, insa stim cate ceva despre uniturile dentare. Ok, sa nu fim modesti, stim destul de multe. Iata 8 elemente esentiale care sa te ghideze in alegerea unui unit dentar demn de timpul tau.

03

8 lucruri pe care nu le stiai despre uniturile dentare Planmeca.


04

Alegera aparaturii medicale pentru clinica ta stomatologica e mai complicata decat credeai? Noi te vom ajuta sa iei cele mai inteligente si potrivite decizii!


05

Ai calculat vreodata cati bani pierzi cand cabinetul tau stomatologic nu functioneaza? Am calculat noi pentru tine!


06

Cat de inevitabile sunt problemele in clinica ta stomatologica? Iti vom arata cum poti reduce la minim posibilitatea aparitiei defectiunilor la aparatura ta medicala.


Articole Media

“Together with the team of the Faculty of Dentistry in Târgu Mureş, we discussed possible applications and configurations of the Planmeca simulators in order to maximise their potential and to offer the students and faculty teaching staff numerous possibilities for dental education.”
Dr Cristina Rizea
Co-Founder and General Manager of Dexellence
"Planmeca oferă soluții complet digitale, personalizate și integrate pentru nevoile variate ale facultăților de stomatologie din întreaga lume. Proiectul IDC a fost primul din România și, de asemenea, primul pentru Dexellence. „La momentul în care echipa facultății universității ne-a abordat cu întrebări despre simulatoarele dentare Planmeca, nu existau anterior simulatoare Planmeca instalate în România."