Actualizata astazi 20.04.2021

Politica de confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal

În această politica de informare vă explicăm modul în care are loc prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către SC Dexellence Project SRL și în care ne asigurăm că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate responsabil și în conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal care este aplicabilă. Aceasta politica de confidentialitate se aplica tuturor utilizatorilor site-ului https://www.dexellence.ro/.

Identitatea operatorului

 • Datele dumnevoastră cu caracter personal sunt prelucrate de către SC Dexellence Project SRL, cu sediul în Str. Sg. Nedeleanu Ion, Nr.7, Bl. P33, Sc.1, Ap.23, Sect.5, Bucuresti, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J40/5075/2013, C.U.I. RO31523689. Adresa de corespondenta: Splaiul Independentei 202 H, Bloc 1, Scara 1, Ap 03, Parter Adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Nr. de telefon: +40 744 667 564, +40 726 676 233

Prelucram date cu caracter personal pe care ni le oferiti voluntar in urmatoarele situatii:

 • cand ne vizitati site-ul sau cand interactionati sub orice forma cu acesta
 • cand solicitati informatii privind activitatea noastra, la adresele de e-mail, prin telefon sau orice alta modalitate expusa pe site.
 • cand va creati un cont pe magazinul nostru online: https://dexellence.myshopify.com/collections/all
 • prin completarea formularelor si a solicitarilor de oferte
Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram
 • date de identificare: nume, prenume, adresa de domiciliu, data nașterii
 • date de contact: adresă de corespondență, adresă de email, număr de telefon
 • date financiare: contul bancar, denumirea băncii, numărul contului bancar sau al cardului bancar / cod IBAN, numele şi prenumele titularului contului bancar sau al cardului bancar, data de la care cardul bancar este valabil; data expirării cardului bancar.
 • date de achizitie: istoricul achiziţiilor, serviciile și produsele achiziționate de la noi, modul de interacțiune cu dumneavoastră
 • date tehnice: adresa IP, sistemul de operare, browser-ul, geolocația, paginile de pe site-ul nostru pe care le vizitați, timpul petrecut pe aceste pagini și alte statistici
 • date de utilizator: numele utilizator, parola, data și ora de autentificare, activitatea online
 • opinii si viziuni: opinii, viziuni, recenzii, feedback transmise sau postate despre noi pe reţelele de socializare (social media) sau pe care le faceţi cunoscute pe alte canale publice

Situatiile in care putem utiliza informatiile cu caracter personal ale dumneavoastra:

 • Parteneri:
  In scopul furnizarii de servicii, livrarii de bunuri si efectuarii platilor in baza contractelor relevante, va putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, date de contact, date bancare si codul de identificare fiscala.
  Utilizatori si clienti:
  • In scopul furnizarii serviciilor, a livrarii de bunuri si efectuarii platilor in baza contractelor relevante, va putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare.
  • Putem prelucra datele cu caracter personal astfel incat sa va putem oferi informatii despre produsele care consideram ca va intereseaza si pentru aceasta va vom contacta prin mijloace electronice numai daca avem acordul dumneavoastra prealabil.
  • Nu vom partaja datele dumneavoastra cu caracter personal cu terte parti in scopuri de marketing fara consimtamantul dumneavoastra explicit in acest sens.
  Comunicari de marketing:
  Comunicarea cu dumneavoastră prin orice mijloace (de exemplu, email, telefon mobil sau fix, mesaje telefonice-SMS-uri, poştă, mesaje transmise pe platformele de socializare sau în persoană), noutăţi privind produsele noastre, abonare la newsletter sau furnizarea de alte informaţii care v-ar putea interesa.
  Imbunătătirea produselor si a serviciilor:
  Identificarea potenţialelor probleme cu privire la serviciile noastre existente în vederea îmbunătățirii acestora (inclusiv prin realizarea de audituri); testarea îmbunătăţirilor realizate asupra serviciilor noastre sau a noilor noastre servicii; soluţionarea sesizărilor dumneavoastră.
  Gestiunea financiara:
  Eliberarea facturilor către dumneavoastră; primirea plăţilor de la dumneavoastră inclusiv înregistrarea plăților efectuate de altă persoană in numele dumneavoastra; recuperarea debitelor de la dumneavostră (inclusiv prin intermediul companiilor specializate în recuperarea de creante); restituirea unor sume de bani către dumneavoastră; transmiterea de notificări; trimiterea în instanţă; elaborarea de rapoarte financiare/ operaţionale, a rapoartelor de activitate şi emiterea situaţiilor financiare/ cu privire la contracte.

Cui nu vom transfera datele dumneavoastra cu caracter personal

 • In acest moment, nu transferăm și nu intenționăm să transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau o parte dintre aceastea către companii, organizaţii sau persoane din state terţe sau către organizaţii internaţionale. Exceptie fac companiile producatoare ale produselor pe care le distribuim (DURR DENTAL AG, MELAG MEDIZINTECHNIC AG, PLANMECA OY) si companiile de transport international, datele dumneavoastra fiind in acest caz necesare asigurarii comenzii si transportului produselor comandate de dumneavoastra.
  În cazul în care va fi necesar să transferăm datele dumneavoastră către o destinatie nementionata mai sus, vă vom informa, în prealabil, cu privire la aceasta.

Securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal

 • Folosim masuri tehnice si organizatorice adecvate, menite sa va protejeze datele cu caracter personal si sa impiedice accesul neautorizat. Sunteti responsabili pentru pastrarea confidentialitatii tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, parole) utilizate de dumneavoastra pentru a accesa parti ale site-ului nostru. Lucrăm cu raspundere pentru a proteja clienții noștri, alte persoane ale căror date le prelucrăm şi pe noi înşine de accesul neautorizat şi de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucrăm.

Drepturile dumneavoastra

 • Dreptul de acces la date. Aveţi dreptul de a obţine accesul la datele dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm sau la copii ale acestora; aveţi, de asemenea, dreptul de a obţine de la noi informaţii cu privire la natura, prelucrarea şi divulgarea acestor date.
 • Dreptul la rectificarea datelor. Aveţi dreptul de a obţine rectificarea inexactităţilor datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.
 • Dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi uitat”). Aveţi dreptul de a obţine de la noi ştergerea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.
 • Dreptul la restricţionarea prelucrării datelor. Aveţi dreptul de a restricţiona prelucrarea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.
 • Dreptul de a obiecta. Aveţi dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau în numele nostru.
 • Dreptul la portabilitatea datelor. Aveţi dreptul de a obţine transferul către un alt operator al datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.
 • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Aveţi dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau în numele nostru.

Pentru ce perioada vom pastra datele cu caracter personal

 • Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pe toata perioada de timp necesara pentru atingerea scopurilor de prelucrare expuse mai sus, cu respectarea in acelasi timp a cerintelor legale in vigoare.
  ** menționăm că nu aveți nicio obligație de a ne furniza datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, dacă nu ne oferiți datele necesare, nu va fi posibil pentru noi să vă prestăm serviciile pe care ni le solicitați.
  ** prelucrăm datele dumnevoastră cu caracter personal numai în măsura în care aceasta este necesară potrivit scopurilor noastre comune.

Modificari ale prezentei Politici de Informare

 • Prezenta Politică de Informare poate fi actualizată/modificată la diferite intervale de timp, iar aceste modificări le puteti vedea oricand pe website-ul nostru.