Actualizata astazi 20.04.2021

Termeni si conditii

Introducere

 • Continutul paginii de internet https://www.dexellence.ro/ este proprietatea exclusiva a entitatii SC DEXELLENCE PROJECT SRL. Intreg continutul site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date) este proprietatea SC DEXELLENCE PROJECT si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC DEXELLENCE PROJECT a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. In functie de evolutia legislatiei, a serviciilor pe care le oferim, acest document poate suferi modificari. Intotdeauna, pe https://www.dexellence.ro/ vom avea ultima varianta aplicabila si vom mentiona data ultimei updatari.

Parteneri?

 • Societatea Dexellence Project SRL are parteneriat cu producatorii marcilor prezentate in cadrul site-ului. In legatura cu produsele (calitate, autenticitatea marcii), precum si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania – Dexellence Project SRL.
Preturile si informatiile despre produse
 • Preturile la produsele prezentate in cadrul site-ului dexellence.ro se solicita printr-o oferta personalizata sau pot fi afisate in cadrul website-ului www.dexellence.ro . Preturile pot fi modificate fara a fi necesara notficarea prealabila sau ulterioara a vizitatorilor acestui website.
  Continutul site-ului (textele, denumirile si descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este realizat in colaborare cu reprezentantii producatorilor/furnizorilor produselor listate si pot fi incomplete din motive legate de spatiu si/sau structura informatiei.
  Vanzatorul si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila a vizitatorilor/cumparatorilor.
  In momentul crearii unui cont in cadrul magazinului online www.dexellence.ro, Cumparatorul isi exprima acordul cu privire la metodele de comunicare specifice, respectiv e-mail/telefon cu privire la viitoarele comenzi pe care le va plasa prin intermediul contului si la viitoarele campanii, reduceri, oferte si evenimente organizate de Vanzator.

Promotii

 • SC DEXELLENCE PROJECT SRL isi stabilieste singur regulamentul promotiilor pe care le desfasoara. Acest regulament este adus la cunostinta eventualilor clienti prin intermediul unuia sau a mai multor din urmatoarele mijloace: site-ului propriu, email, telefonic sau prin intermediul reprezentantilor nostri.
  SC DEXELLENCE PROJECT SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si poate intrerupe sau anula o promotie in orice moment fara nici o notificare prealabila a vizitatorilor website-ului www.dexellence.ro .

Facturarea comenzilor

 • Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
  Modalitatile de plata puse la dispozitie de Dexellence Project sunt:

  • Ordin de plata (in avans)
  • In sistem ramburs (pentru consumabile)

  Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Termenul de garantie decurge din momentul facturarii produsului.
  Garantia oferita echipamentelor si articolelor comercializate este mentionata clar si elocvent in descrierea fiecarui produs.

Securitatea informatiilor

 • SC DEXELLENCE PROJECT prin website-ul www.dexellence.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Dispute si conflicte

 • Orice conflict aparut intre societatea DEXELLENCE PROJECT SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

Termenii si conditiile pot fi actualizati/modificati la diferite intervale de timp, iar aceste modificări le puteti vedea oricand pe website-ul nostru.