• CAD/CAM

    Tehnologia CAD/CAM reprezinta viitorul restaurarilor dentare, fiind deja utilizata pe scara larga in Europa, SUA si Japonia.

Scanare intraorala, design flexibil, frezare computerizata sau printare. Iti punem la dispozitie toata tehnologia necesara unui protocol de tratament stomatologic digitalizat.

Scanare 3D

Scanarea digitala 3D, practica din clinica sau laboratorul tau ce iti permite digitalizarea majoritatii tratamentelor. Vei lucra mai rapid, eficient si precis.

Scanner intraoral PLANMECA Emerald S

Scanner de laborator PLANMECA PlanScan Lab

Soft design CAD/CAM

Flexibilitate, usurinta in utilizare, suport continuu si tehnologia cea mai avansata fac din softul Romexis alegerea perfecta pentru planificarea tratamentelor si designul digital al restaurarilor tale, de la coroane la structuri complexe pe implanturi.

Romexis PlanCAD Easy

Softul ideal pentru designul lucrarilor protetice in cabinet. Usor de utilizat de catre medici. Permite designul restaurarilor unidentare (inlay, onlay, fateta, coroana), al coroanelor pe implanturi si al puntilor de dimensuni reduse. Rezultate optime in cel mai scurt timp. Fara costuri anuale de licenta, fara limitari in compatibilitate. Soft de design complet deschis.

Romexis PlanCAD Premium

Softul destinat laboratoarelor dentare si lucrarilor protetice elaborate, de la restaurarile simple unidentare la supraproteze complexe pe implanturi si punti totale. Intuitiv, intelligent si cu solutii complete de design. Fara costuri anuale de licenta, fara limitari in compatibilitate. Soft de design complet deschis.

Masini de frezat

Masinile de frezat PLANMECA - precizie maxima si executie perfecta a restaurarilor protetice. Soft de frezare deschis, complet compatibil cu orice soft de design. Alege varianta potrivita clinicii sau laboratorului tau.

Masina frezat PlanMILL 30s

Modelul de baza al gamei PlanMill, cu raport ideal cost-calitatea frezarii.

Masina frezat PlanMILL 40s

Alegerea perfecta pentru frezare la cea mai inalta calitate direct in clinica.

Masina frezat PlanMILL 50s

Masina de frezat in 5 axe destinata laboratoarelor.
Compara masinile de frezat PLANMECA

Printare 3D
PLANMECA Creo c5

Printerul 3D ultra-rapid conceput special pentru clinicile stomatologice. Permite obtinerea de ghiduri chirurgicale, modele, gutiere si alignere intr-un sfert din timpul conventional. Materialele utilizate sunt aprobate medical si optimizate pentru printare 3D. PLANMECA Creo c5 nu necesita calibrare si poate fi utilizat pentru printarea oricarui fisier STL sau PLY cu ajutorul softului deschis PLANMECA Romexis Creo c5 Studio.
    © 2020 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.