• Bine ai venit in lumea tehnologiei stomatologice de varf

  Proiectul tau este urmatorul cel mai bun proiect al nostru.

 • Planmeca ProMax 3D

  Cea mai avansata tehnologie imagistica 3D pentru sfera maxilo-faciala.

 • Microscopul optic Carl Zeiss OPMI pico

  Vizualizeaza detaliile ascunse ale campului de lucru utilizand sisteme optice de cea mai inalta calitate.

 • Unitul dentar Planmeca Sovereign

  O adevarata capodopera tehnologica disponibila medicilor dentisti.

 • Autoclave Melag

  Lider in aparatura de sterilizare pentru clinici stomatologice in Europa

Distribuitor oficial in Romania

De la clinici boutique cu un unit dentar la mega-clinici complexe.
Din 2013 suntem pregatiti si entuziasmati de proiectul tau, indiferent de amploarea lui.


Peste 200 de clinici stomatologice si centre de radiologie dentara planificate, dotate sau deservite de Dexellence.

Unituri Dentare

Ca medic dentist iti petreci in medie 25% din viata utilizand unitul dentar. E normal sa iti doresti sa fie comfortabil, placut, usor de utilizat si modern. Ok, si fiabil si ultra-performant. Si upgradabil. Bineinteles ca si estetic. Da, se poate si intuitiv si personalizabil.

Autoclave Melag

Fa cunostinta cu autoclavele Melag. Lider in domeniul sterilizarii pentru clinicile stomatologice din Europa si cu peste 500000 autoclave ce asigura instrumentar steril la nivel global.

Optica Dentara

Da, stim, te gandesti ca bijutierii lucreaza cu lupe si biologii cu microscopul. Medicii dentisti moderni lucreaza insa cu ambele. Fara ascunzatori ale campului de lucru. Contacteaza-ne pentru a te indruma spre varianta de magnificatie potrivita practicii tale stomatologice.

Service

Suntem prestatori oficiali de service pentru aparatura medicala Planmeca, Durr Dental si Melag. Tehnicienii nostri sunt certificati si pregatiti sa rezolve prompt prin tehnologii moderne problemele tehnice din clinica stomatologica sau centrul tau de radiologie.

Ne preocupa educatia antreprenoriala a unitatilor stomatologice cu care colaboram

Ne dorim parteneri informati corect si complet legat de achizitia si intretinerea aparaturii stomatologice si contribuim activ la promovarea educatiei extra-medicale a personalului implicat in deschiderea si functionarea clinicilor stomatologice si centrelor de radiologie dentara

Suntem certificati de principalele autoritati de specialitate din Romania:

Echipamentele premium PLANMECA, DURR DENTAL, MELAG si ZEISS disponibile cu pret redus in cadrul promotiilor limitate.


Ce spun partenerii nostri

 • Katerina Orovchanec,
  Area Export Manager Central & Eastern Europe, Planmeca Oy, Finland
“Many happy and satisfied dentists, many state-of-the-art dental clinics and dental imaging centers, all over Romania, equipped with the latest Planmeca digital solutions and integrated in the Design Dental Clinic concept of our partner Dexellence, motivate and guide us on our continuous path from vision to excellence. It is a pleasure collaborating with such a professional, modern, future oriented team as Dexellence and sharing a common mission for better patient care through innovation.
We are very much excited and we are looking forward to continue our digital dentistry journey on the Romanian market, together with our partner Dexellence, in the years to come!”
 • Prioritate la interventii, ore de service gratuite, reduceri la piese de schimb, revizii si consumabile. Descopera beneficiile abonamentelor de service premium Dexellence Silver si Dexellence Gold pentru clinici stomatologice

Ce spun clientii nostri

“Va multumesc pentru tot suportul si pentru rabdarea de a asculta ideile mele, apreciez profesionalismul si prietenia voastra. Sper sa nu mai fie cazul sa construiesc alta clinica, dar daca va fi cu siguranta cu Dexellence vreau sa lucrez.”

Dr. Sebastian Miclea, Director Medical PREMIUM DENTAL, Arad

“Colaborarea noastra cu Dexellence a inceput acum 5 ani cand i-am ales pentru dotarea unei mici clinici gandita de la zero, am avut sprinjin neconditionat de la intreaga echipa inca de la planul de constructie; 3 ani mai tarziu la extinderea acestei clinici nu am stat pe ganduri in a dota intreaga clinica tot cu echipamentele furnizate de ei, inteligente, moderne, fiabile si ultraperfomante. Am primit ajutor atat la design, cat si suport pentru orice inseamna consultanta. Uniturile dentare, compresoare, pompe de aspiratie, autoclave, scanner intraoral, aparatura pentru imagistica dentara sunt cateva dintre echipamentele dentare cumparate exclusiv de la Dexellence, le recomand cu toata inima si va pot spune ca de 5 ani nu am avut probleme tehnice ce nu au putut fi rezolvate, multe dintre ele de la distanta sau intr-un timp foarte scurt; calitatea echipamentelor este de necontestat.”

Dr. Denisa Tutunaru, Manager EDENT, Tulcea

De la Arad la Sighetu Marmatiei. De la Suceava la Tulcea. Indiferent unde in tara este proiectul tau, e in aria noastra de lucru.


© 2023 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.