Pozitionarea corecta a pacientului

Pozitionarea corecta a pacientului este esentiala pentru o imagine de calitate, si Planmeca se asigura ca nu veti da gres, deoarece veti fi ghidati in permanenta de sistemul triplu de lasere ce marcheaza punctele anatomice de ghidaj pentru pozitionare. De asemenea, fata pacientului este mereu libera, iar dumneavoastra puteti controla visual in permanenta pozitia pacinetului pe durata expunerii.

ProMax 2D priveste spre viitor

Aparatele ede radiologie ProMax 2D sunt concepute cu gandul la tehnologiile viitoare, si la evolutia clinicii dumneavoastra. Acestea sunt complet upgradabile, putand fi transformate in aparate Planmeca ProMax 3D, atunci cand nevoile imagistice ale clinicii dumneavoastra vor avansa. Astfel, ProMax 2D este o investitie pe termen lung, pregatita sa tina pasul cu viitorul si cu viitoarele tehnologii.

Planmeca ProMax 2D

Viitorul imagisticii 2D se numeste ProMax2D. Programe de imagistica 2D diverse si complexe, si aparatura ce priveste spre viitor, fiind complet upgradabila pentru a se transforma intr-un aparat de radiologie 3D.

Programe specializate pre-setate

Aparatura de radiologie extraorala Planmeca ProMax 2D va pune la dispozitie o gama imprsionanta de programe pentru imagistica, cu ajutorul carora veti putea realiza imagini radiologice specializate. Printre acestea se numara programele panoramice de baza – imagine panoramica standard, imagine laterala a ATM, imagine panoramica a ATM, Bitewing, Segmentare orizontala sau verticala pentru imaginile panoramice si imagine panoramica a sinusurilor, si programe panoramice avansate cum sunt: Imagine Panoramica Interproximala, Panoramica Ortogonala – pentru parodontologie, Panoramica Laterala pentru ATM, Imagine Laterala multi-unghi pentru ATM, Sectiuni transversale, Imagine laterala non-rotationala a sinusului. In plus Planmeca ProMax 2D S3 ofera si optiunea de a realiza imagini tomografice: tomografie digitala lineara si trans-tomografie in unitatea digitala, dar si tomografie lineara cu film classic, si acestea avand disponibila optiunea “Child Mode” pentru o doza de radiatii redusa in cazul pacientilor copii.

Tehnologia bratului robotic (SCARA)

Aparatele Planmeca ProMax beneficiaza de tehnologia ultra-avansata si exclusive SCARA (Selectively Compliant Articulated Robot Arm), oferind miscari flexibile, complexe si precise necesare imagisticii maxilo-faciale rotative. Miscarile usoare, cursive ale bratului robotic permit obtinerea de imagini mult mai variate decat in cazul aparatelor de radiologie panoramica ce au brat fix.

Utilizare simpla cu interfata grafica de control

Interfata grafica full-color a utilizatorului vine cu texte clare si simboluri ce va vor ghida in timpul procedurilor imagistice. Setarile sunt grupate logic si usor de inteles, facand astfel lucrul rapid si oferindu-va mai mult timp sa comunicati cu pacientul, sis a il faceti sa se simta comfortabil.

Setarea “Child Mode”

In modulul “Child”, zona de imagistica si valorile de expunere sunt reduse la toate programele si fasciculul central de radiatii este micsorat pentru programul panoramic. Astfel doza de radiatii este redusa remarcabil.

Autofocus – pentru imagini panoramice perfecte de fiecare data

Caracteristica unica “Autofocus” permite pozitionarea automata a gfascicului central de radiatii utilizand o scanare cu doza redusa de radiatii a incisivilor centrali ai pacientului. Sunt utilizate repere din anatomia pacientului pentru a calcula pozitionarea optima, astfel reusindu-se pozitionarea fara greseli a p[acientului si reducand nevoia de a realiza expuneri suplimentare. Astfel rezultatul este o imagine panoramica perfecta de fiecare data.

ProMax 2D S2 sau ProMax 2D S3?

Tu alegi, in functie de nevoile de imagistica ale clinicii tale: ambele aparate sunt complet upgradabile la un aparat de radiologie 3D (tip Cone Beam CT), ProMax 2D S2 ofera toate programele necesare unei imagistici 2D de baza dar si programe de imagistica 2D avansate, iar ProMax 2D S3 ofera in plus si posibilitatea realizarii de imagini tomografice.
Solicita Oferta de Pret