Planmeca ProX

Aparatul de radiologie intraorală cu poziționare și manevrare simplă, ideal pentru orice clinică stomatologică. Planmeca ProX este conceput pentru a face radiologia intraorală mai ușoara și mai sigură. Poziționare rapidă și exactă, captarea imediată a imaginii și radiografii de calitate extraordinară cu rezoluție înaltă. Rezultate perfecte, pe loc.
  • Aparatul de radiologie intraorală Planmeca ProX ofera optiuni versatile de instalare, poate fi montat pe perete în numeroase poziții, pe stand mobil cu roți sau integrat la unul dintre uniturile dentare Planmeca.

  • Se poate utiliza cu filme radiologice clasice, cu senzori digitali (Planmeca ProSensor) sau cu scanner și placute cu fosfor (Planmeca ProScanner 2.0).

  • Utilizare rapidă și ușoară, având un design practic, setari pre-programate pentru diverse tipuri de radiografii și zone anatomice și telecomandă pentru declanșare și setare la distanță.

  • Parametrii aparatului de radiologie intraorală Planmeca ProX pot fi ajustați manual sau automat în funcție de programul de expunere ales.

În pachetul Dexellence Imaging PRO INTRAORAL vei primi plăci fosforice VistaScan Mini Easy DURR DENTAL, care asigură o imagistică precisă și rapidă. De asemenea, vei beneficia de o licență lifetime pentru software-ul de imagistică medicală Romexis 2D, care îți va oferi cele mai avansate funcționalități. În plus, vei avea la dispoziție documentația necesară pentru autorizarea CNCAN, precum și consultanță specializată pentru amenajarea spațiului și radioprotecție.

Solicita Oferta de Pret

© 2023 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.