• Service

Aparatura medicala distribuita de Dexellence beneficiaza de suport tehnic premium. Suntem prestatori oficiali de service pentru aparatura medicala PLANMECA, DURR DENTAL si MELAG.
Abonamente
Tehnicienii nostri de aparatura medicala au participat la numeroase training-uri la sediile PLANMECA (Finlanda), DURR DENTAL (Stuttgart, Germania) si MELAG (Berlin, Germania), fiind certificati si in legatura directa cu departamentele tehnice ale producatorilor. Suntem pregatiti sa rezolvam prompt si prin cele mai moderne metode problemele tehnice pe care le intampinati in clinica stomatologica sau centrul de radiologie dentara.

Pentru orice problema tehnica a aparaturii PLANMECA, DURR DENTAL sau MELAG puteti contacta direct departamentul nostru de service la:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0753143787

Dexellence recomanda si pune la dispozitie serviciile de MENTENANTA PERIODICA (REVIZIE) pentru toate aparatele medicale PLANMECA, DURR DENTAL si MELAG. Aceasta se va realiza in stricta concordanta cu recomandarile producatorului, utilizand kit-urile originale de mentenanta anuala special destinate fiecarui aparat. In cadrul mentenantei periodice se vor inlocui obligatoriu consumabile de tipul garniturilor / plasticelor incluse in kittul de mentenanta, se va verifica starea de functionare a aparatelor si se a face un raport tehnic ce mentioneaza eventualele probleme identificate, solutiile recomandate si costul aferent.

Mentenanta periodica (revizia) aparatelor PLANMECA, DURR DENTAL si MELAG se va face cu programare prealabila.

Prin realizarea mentenantei periodice asigurati functionarea in conditii optime a aparaturii si preveniti sau reduceti la minim posibilitatea aparitiei de defectiuni tehnice ce va vor intrerupe activitatea.

In cazul in care totusi aveti o problema tehnica suntem aici pentru a o rezolva, prin INTERVENTIE in cel mai scurt timp posibil, in functie de disponibilitate si categoria de service in care va incadrati (link spre abonamente service) mai jos.

Pentru clinicile si centrele de radiologie ce doresc sa beneficieze de pachete de service preferential si cu prioritate Dexellence, va punem la dispozitie doua variante abonamente de service PREMIUM pentru aparatura medicala: DEXELLENCE SILVER si DEXELLENCE GOLD.

  • Pentru a detalii sau achizita unui abonament de service premium DEXELLENCE va invitam sa ne contactati la:
    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
    076 668 7814
© 2020 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.